Izdelki za dražbe belgija (1)

Beaujolais Vasice

Beaujolais Vasice

Tradicionalna beaujolais metoda: polsuharska maceracija. Vino počiva v inox cisterni, da ohrani vso hrustljavost tipičnega Beaujolaisa. OPOMBE O OKUSU Intenzivna in globoka rubinasta barva, z bleščečimi odsevi. Izrazit nos ponuja začinjene, pečene in vaniljeve arome ter sadne note na robidah in višnjah. Napad v ustih je poln harmonije, okrogel in okusen. Nepo razkriva pečene in vaniljeve okuse, združene z majhnim črnim sadjem. KOMBINACIJE JEDI IN VINA Postrežite pri približno 15°C ob pečenem zajcu, pečenem ribicah ali črnem krvavici s praženimi krompirčki. Prav tako se odlično poda k sirom, kot sta Délice de Bourgogne ali Tomme de Montagne. Regija: Beaujolais Sorta: Gamay Noir Vinograd: granitna tla – celinsko podnebje